Skip to content

Over BB Design

Vanuit mijn kantoor in Noorden ontwerp en realiseer ik grafische projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Onder deze opdrachtgevers vallen zowel professionele bedrijven uit diverse vakgebieden, als sportverenigingen, stichtingen en zelfstandige evenementen. Hierdoor heb ik ervaring met het ontwerpen voor uiteenlopende doelgroepen. 

Sinds 2010 ben ik werkzaam als grafisch vormgever, destijds bij een evenementenbureau. In 2015 ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Bastiaan Borst Design. Ik heb ruime ervaring met eventmarketing, social media, WordPress webdesign, 3D visualisatie en audiovisueel design. Hierdoor kan ik jouw project van A tot Z voorzien van een totaal concept, uitgewerkt in diverse uitingen, zowel digitaal als in print. Benieuwd naar mijn werk? Bekijk dan het Portfolio. Daarmee krijg je een duidelijk beeld van mijn werk en wat ik voor jou kan betekenen.

bbdesign-grafisch-vormgever

Referenties

“Wat ben ik blij met mijn nieuwe site! Bastiaan weet precies wat de mogelijkheden zijn en kan mijn ideeën goed vertalen naar een praktische invulling. En als snelle actie nodig is staat hij direct voor me klaar. Super dus!”

Michael Hoogervorst
Mijn Gitaarschool

“Altijd prettig om samen te werken met een jonge en getalenteerde designer die snel de vertaalslag kan maken van wat wij in ons hoofd hebben naar een mooie visuele uitstraling.”

Jered Heesters
Xclusiv
“Zeer tevreden over de werkwijze en snelheid van Bastiaan Borst Design. Als je nog wat extra dingen vraagt om toe te toevoegen op de website is het geen probleem en zo geregeld. Echt een aanrader!”
Marielle van der Hoorn
Snackservice Marie
“Bastiaan is zeer klantgericht. Kan de wensen van de klant perfect verwoorden in een creatief voorstel. Daarnaast is hij ook zeer flexibel.”

“Wij zijn heel tevreden over Bastiaan Borst Design, welke de website van Theehuis en B&B hotel De Sfeerstal heeft verzorgd. Bastiaan Borst is snel, duidelijk in communicatie, professioneel, zijn kennis is up to date en hij denkt vooral mee.”

Lia van 't Wout
De Sfeerstal

“Ik maak nu al enkele jaren op afroep gebruik van de diensten van BB Design. Wanneer ik een ontwerp/design nodig heb, schakelt hij snel en komt hij met goede ideeën. Eventuele extra wensen voegt hij snel toe. Prettig om mee samen te werken en heldere communicatie!”

Remon Hendriksen
Tussen de Linies

Klanten

carbecue-designer
justtickets-eventmarketing
studio110-designer
cohond-webdesign
designer-hgn
webdesign-sfeerstal-nieuwveen
kachels-haarden-hal-vormgever
bloklandfeest-eventmarketing
loonbedrijf van vliet
Back To Top