Skip to content

WordPress webdesign

BB Design maakt WordPress websites, geschikt voor alle schermgroottes. Wil je ook een nieuwe website laten vormgeven? Of is je website toe aan een frisse nieuwe uitstraling? Ik ga graag voor je aan de slag!

Opties WordPress webdesign:

Responsive webdesign

SEO (optimalisatie vindbaarheid)

Meertalige website

Webshop

Hulp bij WordPress

WordPress webdesign

Ik werk inmiddels al een aantal jaar met het CMS WordPress en heb in die tijd ca. 75 websites vormgegeven voor klanten uit uiteenlopende vakgebieden. Vaak gaat het om een compleet nieuwe website, maar soms ook slechts om enkele aanpassingen of functionele toevoegingen.

In het ontwerp van een website probeer ik altijd de juiste balans te vinden tussen een fraai ontwerp in de stijl van de klant in combinatie met een goede functionaliteit en gebruiksgemak.

Eén van de voordelen van WordPress is dat klanten de site zelf redelijk eenvoudig up-to-date kunnen houden. Indien gewenst kan ik uiteraard ondersteuning bieden waar nodig.

Responsive webdesign

Een website die zich niet automatisch aanpast aan de schermgrootte van de bezoeker is niet meer van deze tijd. Een groot deel van de bezoekers van jouw website, zal deze op hun telefoon bekijken. Daarnaast geven sommige zoekmachines (zoals Google) ook voorrang aan websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik. Een WordPress website van BB Design is altijd ‘responsive’. De site zal geoptimaliseerd worden voor gebruik op desktop, tablet en mobiel.

Vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie (SEO)

De vindbaarheid van jouw website is afhankelijk van een groot aantal factoren. De site moet technisch goed in elkaar zitten, responsive zijn, de juiste titels en beschrijvingen gebruiken. Ook moet een website snel en gebruiksvriendelijk zijn.

BB Design kan helpen om jouw website te optimaliseren voor vindbaarheid in de zoekmachines.

Toe aan een nieuwe WordPress website?

Back To Top