Skip to content

Video montage

Video is een fantastisch middel om je (potentiële) klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Of voor een terugblik op jouw evenement of speciale gelegenheid. Ben je op zoek naar een bedrijfsfilm, een animatie, of wil je graag jouw evenement vast laten leggen? Dan kan ik je daar bij helpen!

Opties video montage:

Bedrijfsfilm

'Aftermovie' evenement

Animaties

Logo animatie

Voorbeelden van video montage door BB Design

Video registratie evenementen

Laat de bezoekers van jouw evenement het geheel nog een keer beleven met een aftermovie of sfeervideo. De video kan ook gebruikt worden bij de promotie van een eventuele volgende editie van het evenement. Een dergelijke video kan geheel naar jouw wensen worden gemonteerd. Het logo en de huisstijl van je bedrijf of evenement wordt uiteraard meegenomen in de montage.

Je kunt de beelden zelf maken, of door BB Design laten vastleggen tijdens je evenement. Een aftermovie is geschikt voor allerlei soorten evenementen en speciale gelegenheden. Zowel zakelijk als privé.

Bedrijfsfilm

Stel jezelf en je bedrijf voor aan je potentiële klanten met je eigen bedrijfsvideo. We kijken samen naar de meest passende invullen en uitstraling van de video. Denk bijvoorbeeld aan een animatie van je bedrijfsprocessen, beelden van je werkzaamheden en diensten en een eigen logo animatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Video opnames of montage nodig?

Back To Top