Skip to content

Promotiemateriaal

Posters, flyers, brochures, beursmateriaal, advertenties, social media afbeeldingen, folders.. allen zijn bedoeld om jouw product, dienst, evenement of vereniging onder de aandacht te brengen. Een krachtig ontwerp is daarbij van groot belang. BB Design helpt je hier graag bij, van concept tot eindproduct.

Ontwerp promotiemateriaal:

Flyer / Poster ontwerp

Brochure / Folder ontwerp

Outdoor drukwerk ontwerp

Advertentie ontwerp

Krachtig ontwerp

Promotiemateriaal is er in vele vormen en maten. Welke vorm van promotie het ook is, jij wilt een krachtig ontwerp, passend bij de huisstijl en uitstraling van je bedrijf of evenement.

Ik ga graag voor je aan de slag om jouw wensen en eisen te vertalen naar een passend ontwerp. Indien gewenst kunnen we samen sparren over de te gebruiken vorm(en) van promotie.

Print en offline

Bastiaan Borst Design ontwerpt zowel voor online- als offline toepassingen. Alle bestanden worden op de juiste resolutie en met de juiste kleurmodus aangeleverd. Eén ontwerp kan vaak (met kleine aanpassingen) gebruikt worden voor meerdere vormen van promotie.

In het geval van print en drukwerk kan ik je ook helpen bij het vinden van de juiste drukker. Je ontvangt na afronding van het ontwerp een drukklaar bestand dat direct door de drukker verwerkt kan worden.

Grafisch ontwerper nodig?

Back To Top