Skip to content

Logo & Huisstijl ontwerp

Een logo ontwerp met de juiste uitstraling draagt bij aan het succes van een onderneming of evenement. Ik help je graag met jouw unieke beeldmerk, logo en huisstijl.

Opties logo & huisstijl ontwerp:

Logo ontwerp

Huisstijl ontwerp

Logo ontwerp

Een goed logo is herkenbaar, duidelijk, bruikbaar op meerdere toepassingen en heeft een uitstraling die bij de diensten en waarden van jou en je bedrijf past. Ik ga graag met je op zoek naar de juiste vorm, stijl en kleuren van jouw logo. Volgens een vaste werkwijze komen we samen tot het gewenste resultaat.

Logo’s en beeldmerken worden altijd opgemaakt als vectorbestand, waardoor je het voor vrijwel alle toepassingen kunt gebruiken. Heb je al eens een logo laten maken, maar ben je toe aan een restyling? Of is het logo destijds niet in vectoren opgemaakt. Ook dan kun je mij BB Design terecht.

Huisstijl ontwerp

Naast een logo ontwerp, kan ik je ook van dienst zijn bij het ontwerpen van de overige elementen van jouw huisstijl. Denk aan visitekaartjes, briefpapier, e-mail handtekeningen en enveloppen. Maar ook autobelettering, (bedrijfs-)kleding, gevelreclame, relatiegeschenken en meer.

Logo & huisstijl laten ontwerpen?

Back To Top