Skip to content

Kerstkaart laten ontwerpen

Wil jij een originele Kerstkaart laten ontwerpen om te versturen aan je klanten, werknemers en collega’s? Ik help je er graag bij! Van ontwerp tot en met drukwerk.

Wil je graag een originele Kerstkaart en/of Nieuwjaarswens versturen? Maar heb je zelf niet de mogelijkheden om deze vorm te geven? Geef in het onderstaande formulier je wensen aan en upload direct het beeldmateriaal dat je erin wilt hebben (logo’s, graphics, foto’s e.d.). Binnen 24 uur ontvang je een prijsopgave per mail.

Na akkoord van de prijsopgave ontvang je binnen 2 werkdagen een opzet voor jouw eigen originele ontwerp. Zodra je helemaal tevreden bent ontvang je het drukbestand in de juiste resolutie, zodat je het direct naar de drukker kunt sturen. Indien gewenst kan ik ook het drukwerk verzorgen!

  Aanvraag versturen

  Naam

  E-mailadres

  Stuur direct jouw bestanden mee! Bijvoorbeeld je logo, foto('s) of illustratie

  Maximale bestandsgrootte 10 MB | Bestandsextensie: JPG / JPEG / PNG / GIF / PDF / DOC

  Geef hier je wensen aan (afmetingen, vouwwijze, tekst, beeld, kleurgebruik). Wil je ook het drukwerk laten verzorgen? Voer hier dan ook de gewenste aantallen in.

  Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook de Privacyverklaring.
  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Google Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Back To Top