Skip to content

Eventmarketing

Goede promotie is van levensbelang voor de meeste evenementen. Een passende uitstraling in de communicatie uitingen van het evenement kan helpen om de doelgroep op de juiste manier aan te spreken.

Opties eventmarketing:

Ontwerp outdoor reclame

Ontwerp promotiemateriaal

WordPress website

3D visualisatie

Social media

Voorbeelden van eventmarketing door BB Design

Vormgeving communicatie uitingen

Voorafgaand aan een evenement moet worden bepaald hoe de doelgroep bereikt gaat worden. Social media kan worden ingezet, maar ook outdoor reclame, kranten, webdesign, flyers, posters, e-tickets, mailings, video montage en meer. BB Design helpt jou om de juiste uitstraling van de marketing uitingen te vinden.

Naast de vormgeving van promotiemateriaal voor het evenement, is er ook tijdens het evenement veel mogelijk om de juiste uitstraling neer te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de vormgeving van de bar- of menukaarten, consumptiebonnen of munten, merchandise, plattegronden, bewegwijzering en meer.

Wil je voorafgaand aan het evenement goed in beeld hebben hoe het evenemententerrein of de locatie eruit komt te zien? Wellicht komt dan een 3D visualisatie goed van pas! Deze kan direct gebruikt worden ter ondersteuning van de aanvraag van de benodigde vergunningen en dergelijke.

Ondersteuning evenement organisatie

Ik kan je van concept tot eindproduct van dienst zijn als het gaat om het vormgeven van de marketing uitingen van jouw evenement. Door mijn werkzaamheden voor een evenementenbureau heb ik in mijn netwerk ook meerdere contacten die van pas kunnen komen voor een evenement organisator.

Grafisch vormgever voor een evenement nodig?

Back To Top